ЛИБЕРО БЕНД – ПОП РОК ФОЛК

ЛИБЕРО БЕНД 2 (4) - 2 (5) ПОП РОК ФОЛК
02 Апр 2017 - 13:50

(2:0) 2:2 -> 4:5 (по изведување на пенали)

10′ (1:0) Роберт Спасенцовски ->  Александар Темелковски (Либеро Бенд)

19′ (2:0) Александар Темелковски ->  Петар Поповски (Либеро Бенд)

23′ (2:1)  Бојан Јованоски (Поп Рок Фолк)

24′ (2:2)  Бојан Јованоски (Поп Рок Фолк)

● Иван Јованов (Либеро Бенд)                                                                                                                    ● Далибор Ефтимовски (Поп Рок Фолк)      

X Илија Јанчулески (Либеро Бенд)                                                                                                             ● Алмир Имер (Поп Рок Фолк)

● Роберт Спасенцовски (Либеро Бенд)                                                                                                        ● Стефан Филиповски (Поп Рок Фолк)           

● Костадин Петрушев (Либеро Бенд)                                                                                                           ● Влатко Лозаноски (Поп Рок Фолк)         

● Петар Поповски (Либеро Бенд)                                                                                                                 ● Бојан Јованоски (Поп Рок Фолк)

Играч на натпреварот: ГОЦЕ ЦВЕТКОВСКИ (Поп рок фолк)