Група Ц Табела

Home Away Overall
PosTeamP WDLFA WDLFA WDLGDPTS
1Тешкото3 10131 10070 20196
2Коктел Бенд3 00000 2011612 20146
3Пелагонија Сити – Портал3 10075 00237 102-23
4Биоритам3 102920 00000 102-113