За нас

“Музички куп” е единствен турнир во мал фудбал помеѓу музичари од Македонија чија основна цел е забавата и дружењето на музичарите на фудбалскиот терен. Првиот турнир се одржа во март 2016. На турнирот учествуваат најпопуларните бендови и пејачи од Македонија. Идејата е преку овој турнир да и покажеме на македонската јавност дека музичарите знаат да “танцуваат” со топката, не само со инструментите и микрофоните.

Спонзори